OxyGeneo+

Een revolutionaire aanpak

OxyGeneo+

De Oxygeneo+, de nieuwe super facial voor een mooie, frisse huid

OxyGeneo behandeling voor direct een mooi resultaat. Vermindering van stevigheid van de huid en zie je de eerste rimpels ontstaan? Maak dan snel een afspraak voor de combinatie behandeling OxyGeneo en TriPollar. Oxygeneo geeft ook mooie resultaten bij huidproblemen als acne en pigment.

OXYGENEO+ BEHANDELING

De OxyGeneo behandeling is een anti-aging behandeling waarbij je de beste resultaten krijgt in een zo kort mogelijke tijd. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van microdermabrasie en fruitzuurpeeling met zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. De OxyGeno behandeling is geschikt voor alle huiden en is helemaal uit te breiden naar wens.

DE OXYGENEO BEHANDELING IN STAPPEN

1. Exfolieert

De Capsugen capsule exfolieert de bovenste huidlaag terwijl deze wordt beschermd met een hydraterende anti-aging gel. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd voor een gladde, zachte en nieuwe huid.

2. Zuurstof

CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor van binnenuit zuurstof met voedingstoffen naar het behandelgebied wordt gevoerd. Het verhoogt de stofwisseling in de huid en de celvernieuwing.

3. Insluizen

De Capsugen bereidt de huid voor op de opname van actieve ingrediënten. Zowel de ingrediënten uit de speciale gel die tijdens de behandeling wordt toegepast als op de verzorging die daarna wordt aangebracht.

4. Tripollar

Tripollar werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageen vezels samentrekken. Resultaat: huidverstrakking!

OXYGENEO UITBREIDING MET TRIPOLLAR

TriPollar radiofrequentie is een mogelijkheid om de OxyGeneo behandeling mee uit te breiden. De TriPollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting. TriPollar is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie. Je voelt tijdens de behandeling de huid ook een aantal graden warmer worden. Ook is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met alleen de TriPollar functie.

DIT DOET DE OXYGENEO BEHANDELING VOOR JOUW HUID

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wil jij ook kennismaken met de huidverbeterende OxyGeneo treatment van My Skin Clinic? Boek online of neem contact op voor het inplannen van een afspraak. Als je vragen hebt over jouw huid of de mogelijkheden die wij bieden, stel ze gerust!

Scroll naar boven