Deep Phyto peeling by DÉCAAR

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

Voor wie is de DÉCAAR Deep Phyto peeling geschikt? 

Na één behandeling is de huid zachter, steviger en ziet u er gezonder en frisser uit. Maar wil je echt zichtbare huidverbetering, dan heb je 4 tot 8 behandelingen nodig met telkens een tussentijd van minimaal twee weken. Bij een huid met oppervlakkige rimpels raad ik aan elk jaar een kuur te doen.
Een combinatie met een gezichtsbehandeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Nazorg

Na elke behandeling zal de huid gedurende 1 a 2 dagen roze zijn en een lichte roodheid vertonen. Dit zal echter snel verdwijnen door het juiste productgebruik. Binnen 48 uur naar de behandeling wordt afgeraden om uw huid bloot te stellen aan UV- stralen en warmtebehandelingen, tevens is het niet verstandig om te gaan zwemmen. Gebruik tot 4 dagen na de behandeling geen huidverzorgingsproducten op basis van AHA, glycolzuren en retinol.

Microdermabrasie behandelt een groot aantal huidaandoeningen zoals rimpels, levervlekken, acne littekens, huidverkleuringen, pigmentvlekken, chirurgische littekens en vergrote poriën.

Scroll naar boven