Voor verjonging en huidproblemen

Neoderma bio peeling

Biopeeling voor iedereen geschikt?

De Neoderma bio- peeling is voor iedereen geschikt. Voor mannen en vrouwen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. Deze peeling is geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid. Daarnaast is de Neoderma Biopeeling toepasbaar op alle huidtypen, van de vochtarme tot vette huid.

Ook kunt u de bio-peeling op elk gewenst moment in het jaar krijgen, ook gedurende de zomermaanden. U kunt zich eenmalig laten behandelen met de Neoderma biopeeling, of langduriger in een kuurvorm. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw huidproblemen. Onze ervaren huidtherapeuten bekijken ieder geval afzonderlijk. Afhankelijk van uw wensen en uw huidproblemen stellen zij samen met u een persoonlijk behandelplan op. Vaak levert een biopeeling kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling.

Veel mensen hebben last van een onzuivere huid. Een onzuivere huid kenmerkt zich ook vaak door acne en grove poriën. Hierdoor ziet de huid er vaak dof en vlekkerig uit. Dit heeft onder andere te maken met een trage(re) cel vernieuwing van de huid. Hierdoor blijven de dode of beschadigde huidcellen langer op de huid aanwezig. Naast de chemische peelings kunt u bij My Skin ook terecht voor een Neoderma Biopeeling. Deze chinese kruidenpeeling of bio peeling is ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog, en is gebaseerd op een combinatie van algen, planten ingrediënten en essentiële oliën. Al na 1 bio peeling behandeling ziet u duidelijk resultaat. Uw huid ziet er meteen veel egaler, en stralender uit. 

Hoe werkt een chinese kruiden peeling of biopeeling?

Wij masseren uw huid eerst goed in met de Neoderma biopeeling. Deze peeling is biologisch en bestaat daarom alleen uit natuurlijke producten zoals algen, planten en kruidenextracten. Het heeft een vrij specifieke geur, vaak vergeleken met de geur van nat hooi. De peeling bevordert de cel vernieuwing en de productie van collageen en elastine in de huid. Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid.

Direct na de eerste behandeling ziet u al resultaat. De huid ziet er mooier en gezonder uit, en dit zal in de dagen na de behandeling alleen nog maar meer verbeteren. Als u last heeft van heftige acne, kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling even een stuk erger wordt. Dit is normaal en nodig om daarna weer te kunnen verminderen.

Bio- peelings worden toegepast bij de volgende huidproblemen:

Scroll naar boven